VÄLKOMMEN TILL ABBEKÅS GK - EN UPPSKATTAD GOLFKLUBB!

”En utmanande bana i bra skick med sommargreener nästan året runt och personal som ser till att gäster och medlemmar trivs! Vad mer kan man önska?”

Håkan & Ingela Westerling, Tomelilla GK, hcp. 3,8 & hcp 19,5

 

"Jag har varit medlem på Abbekås GK sedan jag var 6 år gammal och alltid trivts kanonbra. Banan och alla våra träningsområden ger verkligen perfekta möjligheter att utveckla sitt spel. Nu spelar jag golf på landslagsnivå, och är därmed ute och reser en hel del till tävlingar och liknande. Men när jag är på hemmaplan så tränar jag mer än gärna fortfarande på Abbekås GK!”

Maja Stark, Abbekås GK, hcp. +4,9

 

"Fritidshuset i Abbekås förlänger vår golfsäsong med flera månader. Här spelar man på sommargreener i stort sett året om!"

Kenneth & Kerstin Andram, Waxholms GK & Abbekås GK, hcp. 13,8 & hcp. 32,6

 

"Jag hade förmånen att vara coach för Sverige i en landskamp mot Danmark och Norge på Abbekås GK. Abbekås GK är en fantastisk anläggning att lägga en tävling och ett träningsläger eftersom de kan leverera allt från boende, bana och många områden runt klubbhuset att bedriva träning eller alternativa aktiviteter. Kan inte vänta tills jag kommer tillbaka hit."

Lars Hägglund, Tränare - Riksidrottsgymnasiet Golf

 

”Golf, likt mässlingen, bör man inte drabbas av i vuxen ålder. Då kan det få oanade konsekvenser. Föga anade jag, när vi i mitten på 80-talet drog upp fruktträd med rötter för att anlägga en golfbana i Abbekås, att det skulle få en sådan påverkan på mitt liv. Golfen och Abbekås GKs fantastiska golfanläggning har nästan blivit som ett andra hem för mig. Ja, det har blivit som ett sätt att leva!"

Göran Ljungkrantz, Abbekås GK, hcp. 15,0

 

”Abbekås Golfklubb har varit min hemmabana i över 10 år och kommer vara så i många år till. Abbekås GK är för mig en utmanande bana med bra kvalité från såväl greener till restaurang. Jag har genom åren spelat många fina banor men känslan att få pegga upp på Abbekås första tee en vacker dag är svårslagen.”

Anton Garpevik, Assisterande tränare - Abbekås GK, hcp. +0,4