Juniorträning 2023

Juniorträning 2023

Välkommen till träning med Abbekås Golfklubb!!

Golfsäsongen 2023 närmar sig raskt och det är dags att anmäla sig till årets juniorträning. Starten för årets organiserade gruppträning sker V.15, exakt vilka dagar och tider återkommer vi till.
Den yngsta gruppen i regelbunden träning och som är alldeles nya i golfen, vet vi dock kommer att träna på onsdagar 16.30 - 17.30 under hela säsongen.

Vi erbjuder träning i grupp vid ett tillfälle per vecka fr.o.m. V.15 - 44 i olika grupper utan uppehåll på sommarlovet. 
Utöver detta så har alla juniorer som anmält sig till träning och betalat sin träningsavgift, också möjlighet att boka individuella lektioner hos vår PGA Pro Steve Hatton när som helst under året. Detta gäller alla, dvs även de yngsta barnen och de som är alldeles nya inom golfen.

De allra yngsta i Golf o lek (tom 7 år) kommer att ha träning under några sommarveckor. Under dessa veckor har man då träning måndag - fredag ca 1 timme per gång
Exakt vilka veckor som är aktuella återkommer vi till, men det kommer att vara några veckor under perioden V.27-32 
Man kan anmäla sig till en vecka eller flera om man vill det
Då tränar man i grupp fem dagar på rad och under veckan ges information till föräldrar om den fortsatta verksamheten resterande del av golfsäsongen.

OBS! Självklart kan du anmäla dig till träning även om du aldrig spelat golf tidigare!

Vi bildar grupper även för er som inte spelat tidigare eller kanske börjat med golf

Klubbens policy är att alla som är med i träning ska vara medlemmar i Abbekås Golfklubb. Medlemskapet innebär bl.a. att ni har fri tillgång till klubbens olika övningsområde (ex. Knattebanan, Faxe banan, Sixtens Corner, puttinggreener etc.)

Det innebär också att ni kan sticka ut och träna på egen hand på våra stora övningsområden utan att betala något extra, vilket vi ser som viktigt för en bra utveckling och för att man ska tycka att golf blir riktigt roligt.
Ännu roligare blir det om hela familjen kan spela tillsammans, så all ni som har föräldrar som ännu inte spelar golf - se till att era föräldrar anmäler sig till Nybörjarkurs så snart som möjligt

Avgifter träning 2023:

1 ggr/vecka 1500 kr
   
Golf o lek tom 7 år 300 kr/vecka

 

Medlemsavgifter 2023:

0-7 år 100kr
8-12 år 200 kr
13-16 år 1500 kr
17-21 år 2200 krFaktura på avgifterna får ni i samband med träningsstart (om ni inte redan betalt medlemsavgiften för 2023). Då får ni bara faktura på träningen
Anmälan görs via formulär som ni hittar här OBS! Anmäl er så snart som möjligt så att vi kan göra gruppindelningen, DOCK SENAST DEN 17/3.

Det går bra att anmäla till träning senare också under året, men helst ser vi ju att så många som möjligt är med redan från början

Har ni frågor? Ring Lasse Stark på 0411 – 533233 ”tryck 2” när ni kommer fram.

Välkomna!

Juniorkommittén Abbekås GK