Välkommen till Abbekås Golfklubb!

Abbekås GK - Här får du den totala upplevelsen inom golf, träning, mat och boende! Banan är en underbar hedbana, par 72, där de första nio hålen går mellan trädridåer i ett öppet landskap. Andra nio är mer kuperade och leds genom gamla äppelodlingar. Här spelas golf året runt. Vissa dagar då det ligger frost på greenerna kan dock spelet ske på vintergreener. Abbekås GK erbjuder dig en komplett golfupplevelse oavsett om du är här för en runda golf, ett träningsläger eller kanske en weekendresa. Vi har en 18-håls bana som håller mycket hög kvalité med många roliga och utmanande hål. Abbekås GK kan erbjuda ett av Sveriges bästa träningsområden. I kombination med en av landets längsta säsonger är vi troligen Sveriges främsta träningsanläggning.

Boende

Vi erbjuder gäster möjlighet att bo på klubben antingen i något av våra 10 dubbelrum eller i en lägenhet med plats till 6-7 personer. Alla rummen ligger i direkt anslutning till banan med ca. 50 meter till första tee.
Eftersom vi på anläggningen också har ett fantastiskt bra övningsområde för grupper att träna på, så kan vi med fördel rekommendera junior och elitlag att förlägga sitt träningsläger hos oss.

Tack vare det geografiska läget i södra Skåne och med den lätta sandjorden som grund, är banan oftast en av de tidigaste banorna som öppnas för spel på våren. Ja, det är tom så att vi stora delar av vintern spelar till ordinarie greener

Läs gärna mer om vårt boende, paket och läger genom att klicka här

Boka starttid

Gäster är välkomna att boka starttider på Abbekås GK via internet, telefon eller genom att besöka kansliet. Det går bra att boka långt i förväg, inga begränsningar är uppsatta för detta.
Det aktuella bokningsläget finns på startsidan, eller under menyn Banan.

Vi förbehåller oss rätten att vid mycket bokningar sätta samman ej fulla bollar till 4-bollar vid behov.

Greenfee

På Abbekås GK har vi differentierad greenfee beroende på vilken tid på året eller dagen ni spelar. Ni kan se ert aktuella pris om ni bokar via "Min Golf". Fullständig information om våra aktuella greenfeepriser finns här.
Bokning av tid kan ske via telefon 0411 - 53 32 33 eller via "Min Golf"

Självklart är vi med i Sydpoolen vars regelverk och medverkande klubbar ni hittar om ni klickar här.


Välkomna till spel!

 

Boende

Ett av de trevliga rummen på vårt hotell

Ett av de trevliga rummen på vårt hotell